Integritetspolicy

Registrering av personuppgifter

  När du skapar ett konto på vår webbplats och/eller genomför ett köp så registreras de personuppgifter du uppger i vårt system. Vi registrerar även annan information som behövs för att fullfölja din beställning, till exempel ordernoteringar och önskad betalningsmetod.

Lagring av personuppgifter

  Dina personuppgifter lagras tills vidare, dels för att vi måste följa gällande bokförings- och skattelagstiftning, dels för att vi på ett effektivt sätt vill kunna hjälpa dig med framtida ombeställningar.

Delning av personuppgifter

  Vissa personuppgifter delas med tredje part, såsom leverantörer av betalnings- och logistiktjänster, men enbart för att vi ska kunna fullfölja din order. Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till tredje part.

Användning av din e-postadress

  Vi använder din e-postadress för att skicka information och uppdateringar gällande din pågående beställning samt för vårt nyhetsbrev. Om du inte längre vill ta emot vårt nyhetsbrev så kan du enkelt avsluta din prenumeration.

Borttagning av personuppgifter

  Kontakta oss på info@stickers.se om du vill att vi tar bort dina personuppgifter ur vårt system.

Cookies

  Cookies används bland annat för att hantera din kundvagn och inloggning på vår webbplats.

Om företaget

  Stickers.se är en tjänst som levereras av företaget TZW Produktion. Företaget etablerades 1993 och innehar f-skattebevis. E-post: info@stickers.se. Postadress (ej besöksadress): TZW Produktion, Wergelandsgatan 11, 1 tr, 168 48 Bromma.