Köp- och leveransvillkor

Ordergång

  Orderbekräftelse
  En bekräftelse på att vi mottagit din beställning skickas automatiskt till din e-postadress.

  Korrektur
  När vi granskat din beställning manuellt skickar vi ett korrektur och annan relevant information om din order till din e-postadress.

  Tryckning
  När vi mottagit din betalning så trycker vi dina klistermärken till angiven/avtalad leveranstid.

  Leverans
  Vi levererar dina klistermärken med Spårbar postfrakt (PostNord) eller med Hemkörning (PostNord) enligt dina önskemål.

  Leveransbesked
  När dina klistermärken är levererade från oss skickas ett leveransbesked till din e-postadress.

Betalning

  Faktura
  Om du godkänts som fakturakund och valt Faktura som betalningsmetod så kommer en faktura att skickas till dig via e-post efter att du gjort din beställning. Dina klistermärken kommer att tryckas omgående. Din betalning ska vara oss tillhanda inom 14 dagar.

  PlusGiro/BankGiro
  Om du valt PlusGiro/BankGiro som betalningsmetod så följer du instruktionerna i din Orderbekräftelse för att genomföra din betalning. Dina klistermärken kommer inte att tryckas innan vi ser pengarna på vårt konto.

  PayPal
  Har du valt PayPal som betalningsmetod så skickas du automatiskt vidare till PayPal för att genomföra din betalning i samband med att du gör din beställning. Med PayPal kan du betala med ditt kort eller med saldot på ditt PayPal-konto. Se Paypal.se för mer information. Dina klistermärken kommer inte att tryckas innan vi ser pengarna på vårt konto.

  Leveranser

   Normal leveranstid
   Leveranstiden är normalt 5–7 arbetsdagar.

   Eventuell försening under postgång
   Vi kan inte hållas ansvariga för eventuella förseningar orsakade av Postnord.

   Ej uthämtade paket
   Liggtiden för skrymmande Brev och Postpaket är 14 dagar. Om du inte hämtar ut din försändelse och den går i retur till oss tvingas vi fakturera dig 295 kr extra för att täcka Postnords avgifter. Det samma gäller om försändelsen går i retur till oss på grund av att du uppgett felaktiga namn- eller adressuppgifter.

  Ångerrätt, returer, tvistlösning och garanti

   Ångerrätt
   Ångerrätten gäller inte för specialbeställningar, det vill säga en vara som tillverkats efter dina särskilda önskemål t.ex. klistermärken med tryck.

   Reklamation och returer
   Kontrollera dina klistermärken direkt när du får dem. Eventuella anmärkningar mot utfört arbete ska vara oss tillhanda inom 5 arbetsdagar efter leverans. Ersättning för fel som beror på felaktigheter i det tryckoriginal du tillhandahållit är inte möjligt. Retur av klistermärken på grund av fel orsakade av oss ska endast ske efter överenskommelse. Eventuell retur sker på din bekostnad. Ersättning för fel kan ske i form av omtryck eller i form av kontant ersättning. För att få full ersättning måste du returnera samtliga beställda klistermärken. Det är ditt ansvar att förpacka de klistermärken som ska returneras på ett sådant sätt att de inte skadas eller förkommer. Kontant ersättning kan inte överstiga den summa du erlagt oss för utfört arbete. Kontakta oss på info@stickers.se om du vill göra en reklamation.

   Tvistlösning
   Vid eventuell tvist som vi inte lyckas lösa tillsammans rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden. Du kan även använda den onlineplattform för klagomål som finns tillgänglig på EU-kommissionens webbplats.

   Garanti
   Vi lämnar inte någon garanti avseende materialets eller tryckets livslängd.

  Olagligt material och upphovsrätt

   Olagligt och kränkande material
   Vi trycker inte något material som vi uppfattar som rasistiskt eller främlingsfientligt, som hets mot folkgrupp eller som olagligt eller kränkande på annat sätt.

   Upphovsrätt
   Det åligger dig som kund att inhämta tillstånd från eventuella upphovsrättsinnehavare till det material som ska tryckas.

  Om företaget

   Stickers.se är en tjänst som levereras av företaget TZW Produktion. Företaget etablerades 1993 och innehar f-skattebevis. E-post: info@stickers.se. Postadress (ej besöksadress): TZW Produktion, Wergelandsgatan 11, 1 tr, 168 48 Bromma.