Vanliga frågor

Vad kostar det och hur många klistermärken får jag?

Vårt lägsta pris är 995 kr inklusive moms och frakt. Minsta upplaga är mellan 70 till 500 klistermärken beroende på valt format. Du väljer enkelt önskat format och antal i vårt beställningsformulär eller i vår prislista. Priserna gäller våra standardformat och digitaltryck i färg på vit vinyl. Har du andra önskemål är det bara att kontakta oss och begära en offert.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är normalt 5–7 arbetsdagar.

Får jag se ett korrektur innan tryck?

Ja, en länk till ditt korrektur skickas till dig via e-post efter att du gjort din beställning.

Hur skapar jag ett eget original?

Se skapa ett eget original.

Kan ni hjälpa mig att skapa ett original?

Ja, du kan skicka t.ex. en logotyp och önskemål om text till oss så ordnar vi resten – sådant enkelt originalarbete bjuder vi på. Ange dina önskemål i samband med din beställning eller kontakta oss.

Jag vill göra en ombeställning – har ni kvar mitt original?

Ja, vi har kvar alla original i vårt arkiv. Kontakta oss och uppge ordernummer, namn eller e-postadress från din tidigare beställning.

Kan ni göra konturskurna klistermärken / annat?

Ja, kontakta oss och begär en offert om du har önskemål om andra format, större upplagor, blank laminering eller tryck på transparent, färgad eller metallic vinyl. Vi kan även hjälpa dig med t.ex. konturskurna format, flera motiv upp på ett ark och variabel data. Vi löser det mesta – även screentryck med PMS-färger!

Kan vi handla mot faktura?

Ja, större företag, organisationer, myndigheter, kommuner och landsting kan kontakta oss och ansöka om att bli fakturakunder.

Kontakta oss gärna om du har några andra frågor!

Screentryckta klistermärken



Screentryckta klistermärken



Screentryckta klistermärken